Abonneren

Abonnementen

Door u te abonneren op HET INKOMENSHUIS.NL krijgt u niet alleen toegang tot de meest actuele kennis over inkomensvoorzieningen, maar staat u direct in contact met de auteur en andere specialisten. Zelf bijdragen of kennis delen via HET INKOMENSHUIS.NL is mogelijk voor houders van een jaarabonnement. Stuur ons uw e-mail.

Indien u een maand- kwartaal- of jaarabonnement neemt op HET INKOMENSHUIS.NL, kunt u Word- en Pdf-documenten downloaden. Zie hiervoor: Mijn menu – downloads.

In hetdossier familie-informatie-overzichtkunt u alle gegevens opnemen die voor u en uw familie van belang zijn. Met een compleet document stand-by is het zoeken naar de juiste informatie verleden tijd!

Tevens kunnen concept-documenten worden gedownload betreffende o.a. samenlevingsovereenkomst en (levens)testament.

Abonnementen

Frequent gestelde vragen

Is HET INKOMENSHUIS.NL actueel?

Jazeker! Arthur Borghoff is 24/7 bezig met het actueel houden van de website.

Krijg ik geld terug als ik tussentijds het jaarabonnement opzeg?

Als u nog niet zeker bent of u het gemak van bijvoorbeeld een heel jaar wilt gaan ervaren, raden wij u aan om te starten met het gratis uitproberen van het programma voor 7 dagen. Daarna kunt u altijd nog kiezen voor een maand- of kwartaalabonnement en eventueel later een jaarabonnement.

Is HET INKOMENSHUIS.NL ook geschikt voor mijn smartphone?

Jazeker, HET INKOMENSHUIS.NL is volledig responsief. Dit betekent dat alle aangeboden content zich automatisch aanpast aan het gekozen device (apparaat), waarop HET INKOMENSHUIS.NL wordt bekeken. Het maakt niet uit of u op een desktopcomputer, een tablet of een smartphone kijkt. De content is altijd overzichtelijk en goed leesbaar.

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag met betrekking tot inkomensvoorzieningen of opmerkingen over de content van de wiki? Stuur ons dan een mail!

error: Copyright hetinkomenshuis.nl